Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HÄCKEN

Skönt besked till Häckens supervärvning: "Han är spelklar"

Foto: Scanpix

Häckens supervärvning Diego Lugano fick vänta in i det sista.
Men nu kommer glädjande besked.
- Han är spelklar, säger sportchefen Sonny Karlsson. 

Fotbollskanalens avslöjande att Diego Lugano valde Häcken och allsvenskan för att få speltid inför Copa America för Uruguay slog ner som en bomb. Den meriterade mittbacken har genomfört flera träningspass och fått speltid i två träningsmatcher. Men på skärtorsagens förmiddag kom beskedet att han riskerade att stoppas i den allsvenska premiären mot Hammarby på Tele 2 arena.

– Vi har gjort klart allt via Svenska Fotbollsförbundet, sen frågar det svenska förbundet det engelska förbundet, som i sin tur frågar West Bromwich (Luganos senaste klubb) om det finns några problem. När de får svaret går det sedan till det svenska förbundet och därefter till oss. Just nu är vi lite fundersamma, eftersom alla dokument är som de ska. Men det är inte så mycket mer vi kan göra, sade Häckens sportchef Sonny Karlsson till GT tidigare under dagen.

Men nu kommer nya besked. När fotbollskanalen.se kontrollerar processen under eftermiddagen, meddelar Karlsson att allt är på plats. Diego Lugano finns disponibel till lördagens emotsedda match i Stockholm.

Publicerad 2015-04-02 kl 19:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons