POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Häckens tunga besked - målvakt missar resten av säsongen

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Häckens seger mot Kalmar i spelaren ovan.

Jonathan Rasheed missar resten av säsongen. 
Detta efter att han drog av ena hälsenan på träning. 
- Det är klart att man är lite deppig och så nu men det är bara att kriga på, säger målvakten. 

Häckens andremålvakt Jonathan Rasheed, 27, har mestadels suttit med på lagets avbytarbänk i år, men har nu spelat färdigt för den här säsongen. Hisingklubben meddelade i dag att målvakten drog av ena hälsenan under torsdagens träningspass och att han i nästa vecka kommer att opereras, vilket leder till gips i två månader och sedan skena. 

- Mentalt tror jag att jag kommer klara det ganska bra, det är klart att man är lite deppig och så nu men det är bara att kriga på och försöka komma tillbaka ännu starkare. Det är många som råkar ut för skador och det finns inte mer att göra än att kämpa och göra det bästa av situationen, säger Rasheed i en kommentar på Häckens hemsida. 

Rasheed får i stället trösta sig med att han snart kommer att bli pappa. 

- Om två-tre veckor ska min sambo föda vårt första barn och att jag kommer kunna tillbringa ännu mer tid med familjen är så klart något positivt i det negativa. Det är inte många fotbollsspelare som kan vara pappalediga, det ska bli otroligt kul och spännande.

Häckens sportchef Sonny Karlsson meddelar att klubbikonen Christoffer Källqvist, som i fjol avslutade elitkarriären, tills vidare kommer att täcka upp på målvaktssidan. 

- Christoffer Källqvist kommer fylla på tills vidare och backa upp Peter Abrahamsson på match. Men vi kommer att titta på detta tillsammans under de närmsta dagarna för att se hur vi ska hantera den här situationen, säger Karlsson.

Rasheed gjorde under förra säsongen två framträdanden i allsvenskan. 

Publicerad 2019-05-17 kl 10:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå