POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Haddads svåra val: ”Helt jämnt mellan två klubbar”

Foto: Conny Sillén / SCANPIX

Andreas Haddad

Andreas Haddad kan kort efter ÖSK-sortin ha klart med ny klubb - nu diskuterar anfallaren kontrakt med två klubbar.
– Ett beslut kommer säkert den närmsta tiden, säger Haddad.

Det var för två veckor sedan som det blev känt att Andreas Haddad lämnar Örebro SK. I samma veva framkom att två klubbar kontaktat och dessutom läkarundersökt den 30-årige anfallaren.

Nu står det klart att det handlar om allsvenska nykomlingen Brommapojkarna samt klubben där Haddad slog igenom, Assyriska. Han för nu kontraktsdiskussioner med bägge klubbarna.

– Det stämmer att jag nu diskuterar mer intensivt med två klubbar nu. Det är BP och Assyriska, säger Haddad till FotbollDirekt.se.

– Jag behöver inte hålla det hemligt. Jag har spelat med öppna kort gentemot bägge, de vet att jag diskuterar med en annan klubb parallellt.

Hur tänker du själv, vartåt lutar det?

– Det är helt jämnt, inget lätt val. Assyriska betraktar jag som min moderklubb och jag har väldigt starka känslor för klubben. Samtidigt är man sugen på allsvenskan och BP har ett intressant lag. Jag har tidigare spelat tillsammans med Pablo (Pinones Arce) i Vejle och det är en smart spelare, det skulle vara kul att spela med honom om han nu blir kvar i klubben.

Efter en succéartad inledning i fjol med tre mål på de fyra första allsvenska matcherna har speltiden varit sporadisk för Haddad. Återkommande skador som satt stopp för kontinuerligt spel.

Han är själv glad och överraskad över att han så pass snabbt efter uppbrottet med ÖSK hittat två konkreta alternativ, skadorna till trots.

– Absolut, det är roligt att det finns klubbar som är beredda att satsa på mig, att de få matcher jag har kunnat göra de senaste åren ändå har räckt till att jag redan har bud. Jag trodde inte att jag skulle få så pass lätt att hitta alternativ.

– Men jag har också sagt till klubbarna att risken de tar är liten. Skulle jag gå sönder så är det försäkringskassan som betalar min lön.

När tror du att du kan ha klart med något?

– Det kan nog gå ganska fort, kanske redan den här veckan. Jag har gett dem bägge mina villkor, vi har bollat lite fram och tillbaka. Nu får vi se vad de kan erbjuda mig, men ett beslut kommer säkert den närmsta tiden.

Publicerad 2012-11-27 kl 11:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå