Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Hade intresse från storklubbar - då drogs korsbandet: "Jävligt tungt"

6d

Enligt Aftonbladet visade tre allsvenska klubbar konkret intresse för Petar Petrovic.
Men sedan drog han korsbandet - och en flytt nu verkar inte aktuellt längre. 
- Det känns jävligt tungt, säger han till tidningen.

Petar Petrovic har haft ett bra facit de senaste åren i superettan, åtta mål under vardera av de två senaste säsongerna. Men den avslutades på ett betydligt tråkigare vis. Under lördagens match mot Västerås drog han korsbandet.

Samtidigt visade flera allsvenska klubbar intresse för vänsteryttern, enligt Aftonbladet. Tidningen uppger att det fanns konkret intresse från IFK Norrköping, Djurgården samt IFK Göteborg, där de förstnämnda ska ha legat längst fram i diskussionerna. Men skadan komplicerar det hela.

- Jag kan bekräfta att flera allsvenska toppklubbar har hört av sig. Jag var redo för en flytt om de hade kommit överens med Trelleborg. Det känns jävligt tungt med tanke på de säsongerna jag gjort nu, säger han.

ANNONS

Petrovic ska opereras i nästa vecka. Därefter väntar rehab, och 26-åringen hoppas kunna vara tillbaka nästa sommar, även om det kan ta längre tid då han inte vill stressa tillbaka.

- Jag ska komma tillbaka starkare än någonsin och visa varför jag var förtjänt att spela för en allsvensk klubb, säger han.

Petrovic kom till Malmö FF som 15-åring och lämnade 2015, efter flera utlåningar. Innan flytten till Trelleborg spelade han för Östers IF.

Publicerad 2021-11-24 kl 18:38
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto