Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Haft Potter som tränare i fem år: "Känns bara så sorgligt"

Foto: Bildbyrån

Försvarsspelaren Samuel Mensiro har haft Graham Potter som tränare i totalt fem år. 
När det stod klart att tränaren lämnar klubben blev det känslosamt för Mensiro. 
- Det känns bara så sorgligt, säger han till ÖP. 

Sam Mensiro har haft Graham Potter som tränare under två perioder i Östersund. När Potter kom till klubben 2011 värvade han Mensiro till laget och 2016 återvände ghananen efter två år i Örebro. 

- För mig är han en speciell person. Sedan han kom till Östersund har han förändrat fotbollen och staden. Folk började veta vad Östersund var, innan visste folk ingenting om Östersund. Han har förändrat mycket i Östersund och han har gjort det till vad det är i dag, säger försvararen till ÖP.

Mensiro berättar att han minns första mötet med Potter på Jämtkraft Arena när engelsmannen berättade för försvararen att han kunde bli en professionell fotbollsspelare och när beskedet nådde Östersundsspelarna under måndagseftermiddagen blev det känslosamt.

- Det känns bara så sorgligt. Jag ska inte säga att jag är chockad men jag det är känslosamt att han lämnar. Jag kommer sakna honom som en coach och som en bra kille men jag är samtidigt glad för hans skull och för att han ta sig an en ny utmaning i sitt liv. Det kanske är bra för honom för att uppleva något nytt.

Publicerad 2018-06-04 kl 19:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons