Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Haglund: "Förvånad över uttagningen"

Det fanns många överraskande namn i Erik Hamréns landslagstrupp. Ett av dessa var Philip Haglund, som själv blev överraskad.

- Jag tycker det är skitkul. Lite förvånad blir man ju men samtidigt har det varit lite av en dröm att få spela i landslaget. Det är i alla fall ett steg i rätt riktning, säger Haglund till FotbollDirekt.se.

Haglund har tillhört Brommapojkarnas mest tongivande spelare den här säsongen och har varit så pass bra att klubbar som AIK och IFK Göteborg intresserat sig för honom. "Blåvitt" lade till och med ett bud på Haglund, som BP tackade nej till.
- Det har gått så fort för mig. Först den allsvenska säsong jag gör. Och sedan efter den säsongen få vara med på landslagslägret. Det är något man inte kunnat tänkt sig. Samtidigt är det ju ett bevis på att det har gått väldigt bra, säger Haglund.

Han har aldrig tidigare spelat en landskamp, ens på ungdoms- eller pojklandslagsnivå.
- Jag har inte varit med i landslagssammanhang tidigare och det har väl inte varit till min fördel direkt när det gäller att få vara med i A-landslaget. Jag hade heller ingen indikation på att något var på gång, säger Haglund, som fick motta beskedet efter en badmintonmatch som han spelat under måndagsförmiddagen.

- Det har knappt sjunkit in det här men det kommer nog att lägga sig lite om någon dag eller två.

Och Oman har han inte så god koll på heller.
- Nej, jag vet inte ens vart det ligger (skratt). Men jag får väl ta och kolla upp det nu.

Han ber FotbollDirekt läsa upp hela landslagstruppen för honom och säger sedan:
- Det är ett angenämt sällskap att få vara med i. Det är många på min position som varit med rätt länge dessutom. För mig skulle det vara en bonus att bara få hoppa in och köra i några minuter.

Haglund får med sig BP-kompisen Kristoffer Nordfeldt, något han inte är överraskad över.
- Jag tycker han har en sån talang och jag förstår varför han är uttagen. Bra att de tar ut lite yngre spelare och försöker bygga för framtiden.

Publicerad 2009-12-14 kl 15:56
Annons
Annons
Annons