Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Haglund om Bella - ''Tuff konkurrens väntar''

Fredrik Berglund är klar för Elfsborg igen. Men han kommer tillbaka till samma tuffa verklighet som i våras fick honom att gå med på att lånas ut till Stabaek.

- Jag har bitvis sett Fredrik på tv under säsongen och vet mycket väl vart han står någonstans, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund till FotbollDirekt.se.

- Vi får tillbaka en snabb spelare med ett utpräglat målsinne. Men det är en tuff konkurrenssituation som väntar och det är många han konkurrerar med.

För så är det i ett Elfsborg som ännu spelar med en ensam anfallare.
Och med namn som James Keene, Amadou Jawo och Denni Avdic blir det knappast lättare att ta en plats, jämfört med innan han gick till Stabaek i våras, bara några dagar innan den allsvenska premiären.

Är det tänkbart att gå i från en ensam anfallare för att skapa mer plats? - Det kan jag inte säga någonting om. Det är ingenting jag vill gå in på här och nu, svarar Haglund kort.

Det låter emellertid som att Fredrik Berglund kommer att få en ärlig chans, trots problemen senast då han misslyckades med att ta en plats och valde att flytta.

- Fredrik ska få chansen att börja om i från noll igen. Han är med och konkurrerar på lika villkor som övriga anfallare.

Hur ser du på Fredriks säsong i Stabaek?
- Ja, han har ju spelat mycket och gjort sex mål. Det började väl lite trögt men sedan har han gjort en bra säsong. Det har nog sett ut på ett ungefär som jag förväntade mig.

Har ni hunnit prata med varandra sedan det blev klart att han kommer tillbaka?
- Jo, vi har pratat ett par gånger med varandra men inte någonting om hans roll i laget.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2009-11-17 kl 13:49
Annons
Annons
Annons