Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hallberg öppnar för återkomst i KFF: "Absolut ett alternativ"

Foto: SCANPIX

Efter att låneavtalet med Hammarby löpt ut tränar Melker Hallberg nu med sin gamla klubb Kalmar FF. Och en återkomst är aktuell.
- Jag trivs jättebra i Kalmar och det tror jag alla vet om, säger han till klubbens hemsida.

Melker Hallberg har under vårsäsongen varit utlånad från Serie A-klubben Udinese till Hammarby. Det blir dock ingen fortsättning i Stockholmsklubben då de inte kunde komma överens med Udinese, skrev Bajen på sin hemsida.

Det är nu oklart vilken klubb Melker Hallberg ska spela i nästa säsong. Mittfältaren tränar just nu med sin gamla klubb Kalmar FF.

- Det känns väldigt bra, jag trivs jättebra i Kalmar och det tror jag alla vet om, säger Hallberg till klubbens hemsida.

Nu öppnar 20-åringen för att det kan bli en återkomst i KFF.

- Helt klart! Som jag sa innan så trivs jag väldigt bra här i Kalmar och det är absolut ett alternativ för mig, säger Hallberg.

Mittfältaren tillhör fortfarande Udinese. Men allt pekar på att det blir ännu en utlåning, tidigare även utlånad till Vålerenga, för Hallberg. U21-landslagsmannen har dock inte satt något datum när han vill ha en ny klubbadress spikad.

- Nej, jag har inte satt något specifikt datum. Det viktiga för min del är jag kommer till rätt klubb och att allt blir bra. Så jag tar det med lugn och ro, säger han.

Publicerad 2016-06-16 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons