Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
28v

Hallenius hopfull om skadan: "Uppehållet kom lägligt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen där Hallenius tvingades bryta mot Blåvitt i spelaren.

Linus Hallenius klev av skadad mot IFK Göteborg.
I dag har han magnetröntgats i Stockholm.
- Jag hoppas att jag inte ska bli borta allför länge. Uppehållet kom lägligt, säger anfallaren till Fotbollskanalen.

Det var i helgens möte med IFK Göteborg som Gif Sundsvalls lagkapten Linus Hallenius tvingades bryta matchen och tog sig mot baksida lår.

- Jag gjorde magnetröntgen i dag i Stockholm, och får förhoppningsvis svar på den i morgon. Jag hoppas att det inte ska vara någon större grej, men tror att det är en liten bristning i muskeln i baksida lår som sitter lite på utsidan, inte den stora muskeln. Det högg till, jag har haft en liknande grej tidigare så jag kände igen känslan. Men jag hoppas att jag inte ska bli borta allför länge. Uppehållet kom lägligt, säger Hallenius till Fotbollskanalen.

- Jag kände inte att jag slet av hela muskeln, då hade jag knappast kunnat gå av själv. Men jag känner att det var något som gick sönder lite grann, sedan får vi se hur mycket det är. Jag hoppas att jag är spelklar tills allsvenskan startar om. Sedan får vi se hur lång tid innan dess man kan vara igång, men jag hoppas ju så klart så snart som möjligt. Jag räknar med några veckors rehab i alla fall.

På den allsvenska upptaktsträffen tippades Gif Sundsvall sist, men parkerar vid VM-uppehållet efter tio spelade matcher nu på nionde plats i tabellen.

- Vi är relativt nöjda. Det var skönt att få med sig en skön känsla in i uppehållet när vi vann mot Blåvitt, innan dess hade vi två raka torsk. Det var skönt att få med sig en hyfsad känsla, men jag tycker att det finns mer att ta av och tror att vi kommer göra en ännu starkare säsong efter sommaren, säger Hallenius.

Nästa match efter uppehållet spelar man mot jumbon Sirius den 3 juli.

Publicerad 2018-05-29 kl 18:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons