POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

Hallenius inte helt nöjd med en poäng: "Djurgården fick knappt låna bollen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Linus Hallenius firade 30-årsdagen med ett fint mål och en poäng mot Djurgården.
Men helt nöjd var han inte.
- Djurgården fick knappt låna bollen och därför känns det som att vi hade kunnat få med oss lite mer, säger han till Fotbollskanalen.

Gif Sundsvall hade stora problem med Djurgården under den första kvarten i premiären och då stod det 0-2. Men bortalaget kom igen och 1-2-målet var väldigt fint.

Linus Hallenius tog emot och smekte in reduceringen i det bortre hörnet.

- Det var definitivt en touch, en perfekt, säger Hallenius.

Så inget drömmål då?
- Det kan väl vara drömmål ändå. Den gick in fint men det var med lite hjälp på vägen.

Matchen slutade 2-2 efter att Omar Eddahri gjort det enda målet i den andra halvleken. Men Linus Hallenius var inte helt nöjd med en poäng.

- Klart att det känns bra att vi fick en poäng med tanke på den dåliga starten vi fick. Men på ett sätt är man inte helt nöjd ändå. Det känns som att vi fick ett jäkla grepp på Djurgården i andra halvlek. Så lite bittert ändå. Vi hade nog fått med oss tre poäng om vi hade fått en bättre start, säger han.

- Klart att målet hjälpte till psykologiskt, det gav oss energi. Men vi var beredda på att det skulle vara tufft första 15-20 minuterna, men ändå kunde vi inte freda oss mot det. Det blev en uppförsbacke. Men sedan fick vi lite bättre kontroll redan i första efter 20-25, och målet hjälpte till. Vi gick in med känslan att vi skulle kunna göra något bra och så gjorde vi en taktisk förändring och det kändes som att det blev ett jäkla utslag på det. Djurgården visste inte hur de skulle pressa oss när vi gick ner på fyrbackslinje och vi fick Omar (Eddahri) brett och många spelare i andralinjen som var spelbara. I 20 minuter kändes det som att det var vi som hade hemmaplan, Djurgården fick ju knappt låna bollen och därför känns det som att vi hade kunnat få med oss lite mer.

Publicerad 2019-04-02 kl 08:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå