Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hallenius om debuten: “Blandade känslor”

Hammarby gjorde under sommaren klart med anfallslöftet Linus Hallenius från GIF Sundsvall. Igår gjorde han sin debut när laget föll mot jumbon Örgryte på Söderstadion.

- Det var verkligen en debut med blandade känslor. Det var mäktigt och roligt att få komma in, lite nervöst också. Det var en fantastisk stämning, men man hade hellre kommit in vid en ledning eller vunnit matchen, säger Linus Hallenius till FotbollDirekt.se

Nyförvärvet Linus Hallenius fick igår debutera för sin nya klubb när Hammarby föll mot tabelljumbon Örgryte med 1-0 hemma på Söderstadion. Efter slutsignalen möttes laget av ett stort missnöje från läktarplats.
- Klart det aldrig är kul, men ingen är ju nöjd när över att förlora mot Örgryte på Söderstadion. Det är bara att acceptera publikens missnöje, konstaterar Hallenius.

Trots den tunga debuten ser nu 20-årige Hallenius fram emot sin fortsättning i klubben och sina chanser att utvecklas till en allsvensk anfallare av klass.
- Den viktigaste orsaken till att det blev Hammarby var att jag kunde få utvecklas med en bra tränare och bra spelare omkring mig.

Efter två raka förluster sedan omstarten är Hammarby nu på allvar indraget i bottenstriden av tabellen där de kommande matcherna kommer att bli kritiska.
- Alla i laget är delaktiga till den här situationen vi befinner oss i. Någon extra press på mig själv känner jag inte, men självklart vill jag alltid prestera. Vi måste göra det här tillsammans och hela tiden sikta på nästa match och nästa träningstillfälle.

Publicerad 2009-07-21 kl 15:49
Annons
Annons
Annons