Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Halmstad erbjuder Anselmo nytt kontrakt

Vårsuccén med fyra mål på nio matcher har gjort Halmstads anfallare Anselmo "het" igen. Och nu vill hallänningarna behålla brasilianaren.

Efter en fjolårssäsong, där han inte alls kunde motsvara förväntningarna pekade det mesta på att Anselmo skulle lämna klubben kanske redan i sommar eller efter denna säsong.
Men säsongsinledningen har gjort att HBK gärna förlänger kontraktet med honom.
- Ja. Han kommer att bli erbjuden ett kontrakt, säger tränaren Lasse Jacobsson till FotbollDirekt.se.

- Han är helt frisk och han är skadefri och lite mer vältränad i och med att han har kunnat ha tränat hårt under försäsongen, säger Jacobsson om bakgrunden till Anselmos succé.

Under det tunga fjolåret var han stundtals i tränaren Janne Anderssons kylskåp men när Lasse Jacobsson tog över som tränare, har han valt att satsa på Anselmo.

Det fanns ingen tvekan kring honom med tanke på det tunga fjolår han hade?

- Man visste vad som fanns i honom och det var ju bara två år sedan han gjorde 15 mål. Han har kunnat komma tillbaka sakta och säkert.

Enligt Jacobsson är Anselmo själv sugen på en fortsättning hos Halmstad.
- Han är inte alls främmande för att stanna. Jag vet inte om det finns något intresse från en brasiliansk klubb längre. I övrigt så känner jag inte till om någon annan klubb är intresserad, säger Jacobsson.

Jacobsson väljer också att framhålla samarbetet med Joe Sise som en av framgångarna för Anselmo.
- Joe Sise har kommit igång ordentligt och har varit riktigt bra och förhoppningsvis kan han vara hel under hösten. Sise och Anselmo är riktigt bra ihop.

Publicerad 2010-05-26 kl 15:35
Annons
Annons
Annons