POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Halmstad ersätter inte backstjärnan

Peter Larsson har lämnat för FC Köpenhamn. Men Halmstad har inga planer på att ersätta mittbacken.

- Nej, vi har fortfarande ett av allsvenskans bästa mittbackspar i Tommy Jönsson och Tomas Zvirgzdauskas, säger HBK:s ordförande Arne Ekstrand till FotbollDirekt.se.

Peter Larsson har spelat alla allsvenska matcher från start den här säsongen och många gånger varit lysande. Under våren gjorde han också tre mål och 24-åringens framfart gick inte obemärkt förbi. Försvararen fick chansen i landslaget och var snubblande när att komma med i EM-truppen. Nu har han lämnat HBK, men det är ingenting som oroar.

- Givetvis blir vi inte bättre av att Peter försvinner. Samtidigt förstod vi att det fanns risker med Peter - att han kunde försvinna. Men vi har breddat upp bra och står väl förberedda. Vi har Jönsson och Zvirgzdauskas, bakom finns även Markus Gustafsson, säger Ekstrand.

Under sommaren har flera allsvenska stjärnor valt att fortsätta sitt fotbollsliv i Danmark. Något som Ekstrand inte är tillfreds med.

- Det åderlåter svensk fotboll. Det är lite störande när de försvinner till Danmark och Norge. Men i det här läget har vi inte en chans. Klubbarna får större pengar och spelarna får också mer än tidigare.

- Det är tråkigt att tappa en bra fotbollspelare. Samtidigt ville Peter det här själv och vi får en massa pengar, konstaterar Ekstrand.

Publicerad 2008-07-25 kl 14:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå