Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Halmstad ger inte upp Espanyolsamarbete‏

Samarbetet med Espanyol har inte gett ett enda nyförvärv. Trots det ger inte Halmstad upp utbytet med spanjorerna.
HBK är just nu på plats nere i Barcelona och tittar på nyförvärv.

- Det är klart att det inte varit någon jättesuccé, men klubben vill hålla det här vid liv, säger assisterande tränaren Michael Svensson till FotbollDirekt.se.

Förra året inledde Halmstad ett samarbete med Espanyol, för närvarande fyra i La Liga. Förhoppningen var att kunna få in högklassiga spelare som kunde gå in och lyfta laget direkt. Men hittills har samarbetet lovat mer än det gett.
Spelare har inte hållt måttet, eller så har de helt enkelt inte velat flytta till Halmstad. Men klubben ger inte upp.

- Media får väl skriva att det är en flopp, men vi tror på det här oavsett vad folk utifrån tycker. Man måste ha tålamod med sånt här, säger Michael Svensson.
Tillsammans med sparkade tränaren Lasse Jacobsson befinner sig Svensson i Barcelona, imorgon ska de båda se en match med Espanyols b-lag. Inga Espanyolspelare är aktuella redan nu, men enligt Michael Svensson kan saker och ting hända snabbt.

- Vi har bra koll på spelarna, nu vill vi checka läget lite. Sedan får vi se här framöver, det kan nog hända en del vid januarifönstret. En del spelare är ju på väg bort från oss också.

Svensson tar lätt på kritiken i media och ser inget slut på samarbetet.

- Media får väl skriva att det är en flopp, men vi tror på det här oavsett vad folk utifrån tycker. Man måste ha tålamod med sånt här, det finns inga garantier.

- Det är klart att det inte varit någon jättesuccé, men klubben vill hålla det här vid liv. Vi har inte satt någon tidsgräns, att det här är sista chansen med Espanyol. Så jag kommer att jobba vidare med detta, tills jag får order uppifrån att vi lägger ner samarbetet.

Fotbolldirekt.se

Publicerad 2010-11-27 kl 17:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons