Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Halmstad visar tidig storform - kvaddade Falkenberg

Halmstad imponerade direkt i försäsongspremiären. Tränare Janne Andersson vill inte yvas men kan inte hålla inne med förtjusningen över anfallsspelet.

- Vi ska inte dra för mycket på det här. Men vi har tränat bra och ligger bra till vid den här tidpunkten, säger Halmstads tränare Janne Andersson till FotbollDirekt.se.

4-0 mot Falkenberg.
Halmstad hade inga problem med att få ner superettan-laget Falkenberg på knä den här eftermiddagen. Och bäst fungerade Halmstads anfallsmedel mot ett erkänt duktigt defensivt lag.

- Vi har spännande spelare offensivt. Det har jag känt hela tiden. Det vände förra säsongen med 4-2-3-1 och det ska vi fortsätta att hålla fast vid, säger Andersson.

Hur såg ni ut offensivt mot Falkenberg? - Marcus Olsson, Ajsel Kujovic, som bytte med brorsam Emir i pausen och så Michael Görlitz till höger på mitten och med Anselmo som ensam forward.

- Där utöver har vi dessutom namn som Emil Salomonsson och Alexander Prent. Vi har så många spännande offensiva alternativ.

Och Anselmo är på väg mot ett lyft.
- Anselmo har anpassat sig ett rejält steg bättre. Känns som att han hittat rätt i det svenska sättet att spela. Kommer att tillföra mycket mer än förra säsongen i spelet.

Publicerad 2009-01-31 kl 17:13
Annons
Annons
Annons