Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

Dragkamp om Landgren – jagas av HBK och HIF: ”Men kan bli en annan klubb”

Foto: Scanpix.

Andreas Landgren för diskussioner med Halmstad och Helsingborg – men kan hamna i ett annat lag.
- Det är inom Norden, säger han till fotbollskanalen.se.

Andreas Landgren, 24, gjorde en bra säsong i Halmstad som hängde kvar i allsvenskan tack vare seger mot Gif Sundsvall i kvalet. Men mittfältaren var bara på lån i HBK och nu vill klubben köpa loss honom från Fredrikstad. Det är man dock inte ensamma om.

- Jag för en diskussion med Halmstad och har gjort det under en längre tid. Sedan är Helsingborg med på banan också och där har vi haft en kontinuerlig kontakt under en längre tid. Det står väl och väger lite där. Men sedan finns det intresse från Norge, det har blivit det nu de senaste dagarna. Sedan har jag pratat lite med en annan allsvensk klubb som har sagt att man är intresserad. Det är där det står, säger han till fotbollskanalen.se.

Landgren är från Helsingborg och fostrades i HIF. 2010 lämnade han klubben för spel i italienska Udinese. Frågan är om det blir en återkomst till Sundets Pärla eller om någon annan klubb lägger beslag på mittfältaren.

- Jag har sagt till HIF var jag står och att jag är intresserad av att lyssna på klubben. I dagsläget är det inte nära att det blir klart med någon klubb. Det är fortfarande på den nivån att det har kommit in några intressanta saker under de senaste dagarna, säger han.

- Jag tror det dröjer en vecka innan det rör på sig ordentligt. Jag vill komma till en klubb och göra en hel försäsong och verkligen komma in bra i laget. Om det är i Norge eller Sverige så är det samma principer. Jag kommer att ta ett beslut snart och då kanske det är någon klubb som åker bort eftersom man kanske inte kommer till skott. Det handlar om att ta ett beslut och köra på det.

Det känns som att du är lugn med situationen?

- Ja, jag känner mig nöjd med säsongen i Halmstad och det öppnar väl för några alternativ. Det är väl kanske något som jag vill lyssna extra på som verkar intressant. Det är inom Norden. Jag hoppas att allt är klart om en vecka ungefär.

Publicerad 2014-01-09 kl 06:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons