Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

Freddie Ljungberg tillbaka i Halmstad

Foto: Scanpix

Halmstads störste spelare genom tiderna är tillbaka i klubben – dock inte som spelare. Fredrik Ljungberg gör sin tränarpraktik hos klubben.

Fredrik Ljungberg är en svensk fotbolls stora stjärnor under modern tid. Att han skulle stå på en konstgräsplan i Halmstad var det få som hade räknat med.

– Fredrik är en av våra största profiler och den mest meriterade av dem alla. Dörren står alltid öppen för honom, säger Fredrik Andersson, klubbchef för HBK till klubbens hemsida.

Ljungberg genomgår sin tränarutbildning via sin gamla klubb Arsenal. Praktiken valde han dock att lägga i moderklubben, Halmstad BK.
– Fantastiskt för oss och våra ungdomar. Vi hade spelare som stod ute i kylan 3 timmar efter sina egna träningspass för att de ville se honom. Han har gjort ett enormt gott intryck på våra yngre, och även ledarna. Det är en ödmjuk, vänlig indvid och han gör detta som en tjänst till HBK, säger Fredrik Andersson.
– Både han och vi vill att det blir fler gånger. Han har oerhört mycket erfarenhet, även inom andra områden, som vi gärna drar nytta av. Vi är oerhört tacksamma att han gjorde det här och han är också tacksam att han fick göra sin praktik här, säger "Fidde".

Publicerad 2015-03-02 kl 19:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons