Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

Järdler: "Jag chansar inte"

Foto: SCANPIX

Christian Järdler

2006 nickade Christian Järdler ihop med en medspelare - sedan dess har huvudvärken tidvis hållt honom borta från fotbollen. Nu kan karriären vara över.

- Får jag inte rätt på det den här gången spelar jag inte mer, säger Järdler till Helsingborgs Dagblad.

Den senaste tiden har huvuvärken från ihopslaget blivit värre och värre och nu överväger ytterbacken att avsluta sin karriär.

- Det som oroar mig är att det är samma typ av smärta som 2011. Det följer samma mönster och jag har ont på samma ställen. Då hade jag konstant huvudvärk i fem månader och var helt knäckt, säger Halmstadbacken Järdler.

Till skillnad från 2011 har problemen bara uppkommit när Järdler tränar och får upp pulsen men inte i vardagen.

- Jag är betydligt mer försiktig nu än tidigare och det ska kännas helt bra innan jag kliver ut på planen igen. Att ha ont i en fot efter karriären kan man kanske klara av, men jag är inte beredd att riskera att gå runt och ha ont i huvudet, säger Christian Järdler till HD.

Huvudvärken grundas troligen från ihopnickningen från 2006 och sedan dess har Järdler fått fem hjärnskakningar. Nu avstår spelaren från träningar med Halmstad för akupunktur i Stockholm under helgen.

- Jag är ändå hoppfull om att det ska lösa sig. Jämfört med 2011 känns det ändå mycket bättre, säger Järdler.

Senast i vintras kunde Fotbollskanalen.se rapportera om att Järdler jagades av större klubbar men menade att nästan inget kunde locka honom från HBK och skrev senare på för en fortsättning för klubben.

Järdler har under säsongen mäktat med elva starter.

Publicerad 2013-08-07 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons