Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/HALMSTAD

Steindorsson lämnar HBK - har tränat med tysk klubb

Kristinn Steindorsson lämnar Halmstad.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har han tränat med Frankfurt.
- Vi ser inga större möjligheter att behålla honom, säger klubbdirektör Fredrik Andersson.

Janne Jönsson har en del att göra på jobbet som ny tränare för Halmstad. Klubben har redan tappat Johan Blomberg, Oliver Silverholt, Gudjon Baldvinsson och Mikael Boman. Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Kristinn Steindorsson blir nästa spelare att lämna. Mittfältaren, som är Bosman, har nyligen besökt Frankfurt där han även tränade med laget.

- Vi ser inga större möjligheter att behålla honom, säger HBK:s klubbdirektör Fredrik Andersson till fotbollskanalen.se.

Hur ser du på den förlusten?

- Han har varit bra, eller rättare sagt: vi har gjort honom bra, han har haft en fin utveckling hos oss. Han har gått från osäker startspelare till stark startspelare i allsvenskan.

Den här säsongen gjorde Steindorsson 29 matcher från start och det blev åtta mål och två assist. FSV Frankfurt ligger elva i 2. Bundesliga.

Förutom Steindorsson sitter även Johan Mauritzon, Richard Magyar, King Gyan, Marcus Antonsson och Kristoffer Thydell på utgående kontrakt. Magyar har varit given i startelvan och vid tidigare transferfönster har det ryktats om att han ska lämna HBK.

- Vi sitter faktiskt just nu i ett möte där vi går igenom sådana här saker. Vi listar spelarna just nu. Richard, som du tar upp, vill vi ha kvar om det faller inom rimlighet, säger Fredrik Andersson.

Har Janne Jönsson önskemål på spelare som han vill ha?

- Janne kom med en diger lista på spelare som vi håller på att kolla upp. Vi kollar om det är rimligt och vad det är för typ av kille. Vi gör alltid ett grundligt jobb när det kommer till de här sakerna och det gör vi även nu.

Publicerad 2014-12-01 kl 12:51

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER