Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Halmstads BK testar Bayern München-spelare

Halmstads BK har tidigare sagt att de inte tänker ersätta Martin Fribrock, men nu kan det bli så trots allt. 21-årige Bayern München-spelaren Michael Görlitz ska försöka spela till sig ett kontrakt.

- Jag hoppas på att spela så bra som möjligt här i Halmstad. Det verkar vara en bra klubb och det är en fin stad, säger han till Hallandsposten.

Görlitz spelar i Bayern Münchens andralag och har dessutom gjort ett 20-tal landskamper på pojk- , junior- och ungdomsnivå i Tyskland.

- Jag är en teknisk mittfältsspelare som gillar att dribbla. Min favoritposition är att ligga bakom två forwards, säger Görlitz.

Halmstads tränare Janne Andersson hoppas att Michael Görlitz är rätt spelare för hallänningarna.
- Det är jättebra att få hit en spelare på det här sättet. Vi får fem fotbollspass och en match på oss att titta på honom. Under den tiden får vi en bra bild av vad han är för typ av spelare och människa, säger tränaren till tidningen och fortsätter.

- Tar vi hit en spelare som provspelar för oss så finns det ju en tanke på att värva honom. Vi får se om han är tillräckligt bra. Det är omöjligt att göra den bedömningen efter bara en träning men det han visade upp i dag var väl helt okej. Han visade bra teknik och är en bra passningsspelare.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-07-08 kl 09:50
Annons
Annons
Annons