POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Halmstads succémittfältare hoppas på landslaget: "Finns en möjlighet”

Andreas Johansson är bättre än någonsin. Nu hoppas han bli uttagen i lnadslagstruppen till kvalmatcherna mot Danmark och Malta.

– I den rollen jag har finns det en möjlighet att komma med. Konkurrensen är inte lika hård där som på många andra platser, säger Johansson till Hallandsposten.

Mittfältaren har gjort åtta säsonger i Halmstad. På senare år han vuxit ut till en riktig stöttespelare. Förra säsongen spelade han samtliga 30 matcher från start och blev bara utbytt en gång. I år har han varit ännu vassare. Mittfältaren har även visat sig målfarlig och redan svarat för tre mål. Johansson har redan fått känna på landslagsspel. Han spelade mot Mexiko på landslagets vinterturné och han gjorde det bra.

- Jag har inte pratat med förbundskaptenerna sedan jag tackade Roland för resan i januari, men då tyckte han att min prestation mot Mexico hade varit bra. Därför är det bara att köra på i klubblaget och visa att man vill vara med i diskussionen.

HBK-fostrade Johansson sägs också jagas av utländska klubbar. Danska Ålborg är en klubb som visat intresse. Johanssons kontrakt går ut efter säsongen och ännu är inget klart med en förlängning.

- Jag har haft ett snack med klubbdirektören Mikael Kaller. Jag trivs ypperligt i Halmstad, men det skulle vara kul att testa på ett nytt fotbollsäventyr. Annars kanske man ångrar det en dag när man ser tillbaka på karriären.

Micki Almasi

Publicerad 2009-05-20 kl 13:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå