POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hamad tillbaka efter sjukdom: "Vi behöver alla matcher"

Foto: Bildbyrån

Hammarby har haft en speciell uppladdning inför träningsmötet med Örebro i kväll. Många spelare har varit sjuka eller haft känningar.
- Jag tror att vi kommer att vara redo 100 procent i premiären, säger Jiloan Hamad till Hammarby TV.

Under torsdagskvällen möter Hammarby Örebro på bortaplan i den näst sista matchen inför den allsvenska premiären, en match du ser i C More. I veckan har flera spelare missat träning på grund av sjukdom. En av dem är Jiloan Hamad, som dock är redo till ÖSK-matchen. Nyförvärvet är inte orolig för att laget ska vara i fas till premiären.

- Jag tror att vi kommer att vara redo 100 procent i premiären. Sedan åker vi till Örebro med en ganska tunn trupp ändå, vi har fortfarande några som har känningar och några som är sjuka. Men det är bara gå dit och köra, vi behöver alla matcher så det är bara att se det positivt, säger Hamad till Hammarby TV.

Efter uttåget ur svenska cupen har Hammarby kunnat ställa in siktet helt på den allsvenska premiären.

- Vi har gått in en period där vi kan träna lite mer intensivt och förbereda oss lite mer för allsvenskan. Och det är inte förrän om tre veckor så vi har haft en period där vi kunnat köra på lite mer och fokusera på allsvenskan, säger Jiloan Hamad.

Hamad, som är uppvuxen i Örebro, har stor respekt för ÖSK.

- Det är nog ett lag som ligger ganska långt fram i sina förberedelser tror jag. Det är klart att man alltid kan förbättras men jag tror att de är ganska nöjda med var de står i dag. De har tagit in spelare men de har kunnat ha sin trupp under en längre period och det är alltid en fördel. Så det kommer att vara ett bra lag som vet hur de spelar, säger Hamad.

Se mötet mellan Örebro och Hammarby i C More Fotboll och streamat på C More med start 18.00.

Publicerad 2017-03-16 kl 08:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå