POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hamads glädjebesked efter sprutan: "Känns väldigt hoppfullt"

Jiloan Hamads skada verkar betydligt lindrigare än befarat. Efter en kortisonspruta hoppas MFF-yttern bli frisk nästan direkt.
- Kanske redan på torsdag, säger han till fotbollskanalen.se.

Det är en svullnad i vänstra låret som vållat honom eskalerande problem under säsongsupptakten. Först ville Hamad köra på utan att säga något, men till sist tilltog smärtan så pass att han tvingades meddela tränarteamet med ”Rolle” Nilsson i spetsen.

- Jag har tagit fyra voltaren-tabletter inför varje match men det har ändå inte hjälpt. Det har gjort för ont. Och då ska man tänka på att jag fram till nu inte missat en träning ens sedan 2008. Jag brukar, på gott och ont, köra vidare ändå. Men nu har jag inte kunnat göra mig själv rättvisa, säger Hamad.

På måndagen har han dock varit på sjukhuset för att få en kortisonspruta som förhoppningsvis ställer problemen till rätta tämligen omgående. Fotbollskanalen når Hamad i bilen på väg från läkaren, och 20-åringen ger positiva besked.

- Det känns bra så här direkt efteråt. Vid det här laget kan jag framtvinga smärtan medvetet, och skillnaden är stor gentemot innan jag fick sprutan. Men området kring höften är bedövat och kortisonet ska ju lägga sig också. Om ett par dagar vet jag exakt hur diagnosen ser ut, säger Hamad.

Det låter ändå hoppfullt?
- Väldigt hoppfullt. Dokrorn sade att mer än 50 procent blir helt bra omedelbart efter en sådan här behandling. Det är bara att hoppas att jag har turen på min sida. Går allt som det ska kan jag vara igång igen på torsdag. Då är det bara att köra.

Enligt de första rapporterna kunde säsongen vara i fara?
- Det var överdrivet som fan. Om det fortfarande gör ont på onsdag, torsdag, då kanske man tar sprutan igen, fast på ett annat ställe. Den första kan ha träffat lite fel i så fall. Men säsongen över… Man kan ta sprutan hur många gånger som helst. Krånglar det ändå kanske man sätter sig ner med naprapat och läkare och diskuterar nästa steg. Det är ingen panik, säger Hamad.

Publicerad 2011-05-09 kl 14:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå