Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hämäläinen skadad - räknar med spel

Kasper Hämäläinen spelade bara i 35 minuter i Finlands landskamp mot Belgien. Skadekänning gjorde att han utgick men han tror ändå på spel mot BP.

- Ja det gör jag. Det som hände var att jag blev att känna mig lite öm i baklåret och det kändes tajt och stramade lite. Jag kände så mot Bröndby en gång tidigare också. Jag valde därför att kliva av. En ren säkerhetsgrej, säger Hämäläinen till FotbollDirekt.se.

Den finländske mittfältaren, som spelat övertygande under hela säsongen i Djurgården blir än mer oumbärlig mot BP, då DIF saknar tre ordinarie spelare på grund av avstängning. En skadefrånvaro på Hämäläinen skulle därför vara än mer kännbar.

Men med tanke på att det är några dagar kvar till matchen mot BP tror inte Hämäläinen att hans medverkan ska vara i fara.
- Jag fick behandling igår och idag och ska också få det i morgon innan  jag återvänder till Sverige och sedan ska jag få det hos Djurgården också. Och i nästa vecka hoppas jag kunna träna för fullt innan matchen mot BP.

Även lagkamraterna Daniel Sjölund och Jani Lyyski fick chansen mot Belgien dock som inhoppare. Sjölund var det som fick mest speltid av de båda.
- Han gjorde riktigt bra ifrån sig. Höll bollen mycket och slog bra passningar. Han sade sig inte ha någon känning av den skada han haft. Det är väl mest orken han saknar just nu.

Publicerad 2010-08-12 kl 14:07
Annons
Annons
Annons