Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammar sågar Gif-spelarna

Gefles tränare Urban Hammar skrädde inte orden när han summerade lagets insats mot Malmö FF.

- Vi hade inget kontringsspel. Inget spel i djupled och hade inte förmågan att ta egna intiativ. Malmös seger var odiskutabel, säger Hammar till Gävle Nyhetsbyrå.

Tidigare skulle det varit ett himmelsblått möte men då Gefle gått över till att spela i vitt gällde inte det längre och något som heller inte gällde mot Malmö var att gästrikarna har ett ramstarkt försvar.
Laget släppte in tre mål och gjorde bara ett framåt och det var något som fick tränaren Urban Hammar att ta fram stora sågen.
- Det här var en överraskande svag insats från vår sida. Vår styrka fanns inte där. Vi spelad emed en stor försiktighet som kostade alldeles för mycket.

- Jag är mycket besviken att vi inte kunde ta ett extra kliv framåt och skapa någon oreda. Vi hade en energilöshet i vårt spel som förvånar oss.

Gefle hade stora problem att få bukt med Malmös spel på mittfältet och det var därifrån som Malmö byggde upp sitt fina anfallsspel som sedan gjorde att Gefles försvar blev förvånandsvärt passivt.
- Vi blev passiva och lyckades aldrig bryta det dödläge som det blev när de rullade boll. Malmö kontrollerade allt. säger Hammar.

0-0 mot Elfsborg i hemmapremiären gav mersmak och det följdes upp med seger med 1-0 mot Åtvidaberg men 1-3 mot Malmö var flera steg bakåt för gästrikarna vars tränare Urban Hammar och Pelle Olsson nu fått en hel del att fundera på inför fortsättningen.

Publicerad 2010-03-29 kl 11:10
Annons
Annons
Annons