POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby berett att släppa Davies: Förstår hans vilja

Charlie Davies vill ta steget ut i Europa. På fredagen kom anfallarens agent till Sverige för att träffa Hammarby ledning.
- Vi förstår hans vilja att komma vidare ut i Europa, säger Hammarbys Vd Micke Andersson till fotbollskanalen.se.

På torsdagen avslöjade Charlie Davies för fotbollskanalen.se att han är redo att ta steget vidare ut i Europa och att han drömmer om att hamna i Frankrike eller Tyskland. På fredagen träffade Hammarbys ledning, med Vd:n Micke Andersson i spetsen, Charlie Davies och hans agent Lyle Yorks.

- Vi har diskuterat förutsättningarna för ett fortsatt samarbete. Vi vill att Charlie ska stanna kvar i Hammarby men förstår också hans vilja att komma vidare ut i Europa, säger Micke Andersson.

- Det känns positivt att vi har en bra dialog även om vi aldrig vet var det slutar. Någonstans förstår vi att våra spelare har som målsättning att komma vidare ut i Europa.

Har ni råd att erbjuda Davies ett attraktivt kontrakt, när du tidigare sagt att spelarkostnaderna är den dyraste posten i Hammarby?

- När man pratar om spelarkostnader måste man förstå att vi pratar om det totala. Det finns alltså förutsättningar att fortsätta göra punktinsatser för enskilda spelare. Men det finns alltid en gräns.

Charlie Davies och Lyle Yorks meddelade Hammarbys ledning att anfallaren vill att klubben accepterar ett bud från Frankrike eller Tyskland. Davies har 1,5 år kvar på kontraktet.

- Att det finns ett intresse för Charlie Davies vet vi om men det finns inget konkret att ta ställning till nu, säger Andersson.

Publicerad 2009-05-22 kl 15:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå