Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby-brasse i frysboxen

När Hammarby reser till Göteborg för match mot IFK Göteborg på söndagen gör laget det utan Claudio da Silva.

- Claudio har visat väldigt lite på träningarna sedan Thom kom, säger fystränaren Janne Mian till Expressen.

Tillsammans med landsmannen Rafael skulle Claudio da Silva få fart på Hammarbys offensiv efter att Charlie Davies tackat för sig.
Men speciellt mycket har inte den brasilianska duon uträttat.
Och när Thom Åhlund tog ut laget mot IFK Göteborg fanns inte Claudio med i laget.

- Claudio spelade från start mot Helsingborg och några andra matcher när Tony var tränare men han har haft det svårt. Båda brassarna kom med dålig kondition, det visade testerna men den som har klarat omställningen bäst är Rafael, säger Mian till Expressen.

Claudio da Silva har gjort bara fyra matcher i Allsvenskan sedan han kom till klubben i mitten av juni och har haft svårt att komma till rätta med sin fysik.
- Han har visat väldigt lite på träningarna sedan Thom kom och det är en viktig faktor att bedöma. Men han kanske inte har kommit upp i normal form, eller så har brassarna inte den träningskulturen, säger Mian.

Ett annat sommarförvärv har heller inte funnit nåd under Thom Åhlund. Talangen Linus Hallenius, som gjorde succé i Superettan och som skulle få chansen hos Hammarby har inte alls fått det.
- Hallenius behöver komma upp litegrann i temp men han tränar på bra och det kommer komma. Det är en omställning att komma från Superettan också.

Publicerad 2009-09-20 kl 11:56
Annons
Annons
Annons