POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Hammarby förlänger med Billborn och Björklund: "Vi är långt ifrån klara"

Foto: Bildbyrån.

Hammarby förlänger avtalen med Stefan Billborn och Joachim Björklund.
Förlängningen gäller över säsongen 2022.
- Vi är väldigt nöjda med att ha fått till den här överenskommelsen, säger Bajens vd Henrik Kindlund i en kommentar på klubbens hemsida.

Hammarby var under 2019 års allsvenska med i guldracet fram till den allra sista omgången, men fick se sig besegrade av Djurgården som vann guldet och Malmö FF som knep andraplatsen.

De senaste två säsongerna har Bajen stått för två fina allsvenska säsonger – och nu väljer klubben att förlänga med huvudtränare Stefan Billborn och assisterande Joachim Björklund. Tränarparets nya avtal sträcker sig över säsongen 2022.

- Vi är väldigt nöjda med att ha fått till den här överenskommelsen och att vi får behålla Stefan och Jocke i ytterligare ett par år. Både vi från klubben och tränarna själva upplever att vi har något spännande på gång, men att vi är långt ifrån klara. Nu ser vi fram emot att utveckla vårt spel ytterligare och se hur långt det kommer att räcka, både i Allsvenskan och i Europa, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund i en kommentar på klubbens hemsida.

Billborn om förlängningen:

- Vi jobbar egentligen bara fortfarande med baserna av det vi vill göra, vilket gör att vi ser en stor utvecklingspotential och det skulle vara dumt att inte förlänga kontraktet. Jocke och jag har en bra relation, och han utvecklar mig inte bara som fotbollstränare utan även som människa, säger han.

Även Björklund är nöjd över det nya avtalet:

- Det känns naturligtvis väldigt kul och inspirerande att klubben vill ha oss här i ytterligare tre år, och vi får fortsätta på den här resan som egentligen bara har börjat. Det har funkat klockrent de här två åren. Jag lär mig något nytt av Stefan varje dag, och det känns som vårt samarbete också bara börjat, säger Björklund.

Publicerad 2020-01-05 kl 12:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå