Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby förlänger med Tony Gustavsson

Tony Gustavsson kommer att fortsätta som tränare för Hammarby. Hans kontrakt förlängs nu med klubben.
- Det känns mycket bra och vi har stort förtroende för Tony Gustavsson, säger Lasse Eriksson, fotbollschef i Hammarby.

Under ytterligare två år, med option på ett till, kommer Tony Gustavsson att leda Hammarby. Och klubbens fotbollschef Lasse Eriksson är nöjd.
- Tony har en glöd för att utveckla spelare, vilket är oerhört viktigt i den organisation som Hammarby har och ska utveckla. Han vill vara med och föra Hammarby och organisationen framåt med perspektiv som sträcker sig längre än kontraktstiden, säger han i pressmeddelande.

Tony Gustavsson:
- Det handlar om framtidstro, berättar Tony. Jag tycker att vi i Hammarby är på rätt väg med den tydliga grönvita tråden. Det handlar om en mängd underrubriker som HTFF och utvecklingen av det laget, rekryteringen med den nya scoutingorganisationen, arbetet med ”Från A till A” från Akademi till a-lag, supporterarbetet för en bättre läktarkultur, den nya arenan och utvecklingen av träningsanläggning och givetvis den stora utvecklingspotentialen i den unga, lovande spelartruppen.

Gustavsson kom till Hammarby efter allsvenskans slut 2006 och har sedan dess bland annat fört laget till en titel i Intertotocupen.

Publicerad 2008-10-02 kl 16:26
Annons
Annons
Annons