Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Hammarby handlar amatörmässigt''

Hammarby får i dag kritik. Av gamle fan-favoriten Hans Eskilsson som inte kan förstå hur nye tränaren Thom Åhlund haft mage att börja med att ta semester.

– Jag håller på Hammarby och vill egentligen inte säga något negativt. Men klubben handlar amatörmässigt, den måste inse allvaret i situationen, säger Hasse Eskilsson till Aftonbladet.

Vad som stör den gamle Bajen-favoriten som mest är hur ledningen kunnat tillåta nye tränaren Thom Åhlund semester. Åhlunds första krav för att ta över jobbet var att få avsluta sin semester i Dalarna.

– Det är två månader kvar av allsvenskan och man måste ta till vara på varje träningstillfälle. Att vilja ha semester är inget hållbart argument, tar man ett korttidsjobb på någon månad måste man satsa allt. Det är inte professionellt, säger Eskilsson och utvecklar:
– Jag vet inte om felet ligger hos ledningen som tillåter en sådan lösning eller hos någon annan. Hade det varit Christer Fuglesang som tagit över tränarposten och han varit på månen hade jag förstått om han behövt en vecka för att ta sig hit. Men Tom Åhlund var i Dalarna.

Publicerad 2009-09-10 kl 10:49
Annons
Annons
Annons