Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby intresserat av Umeåback

Hammarby har haft flera spelare på provträning under förra veckan. Umeås unge vänsterback David Myrestam gjorde ett gott intryck och klubben kommer noga följa hans framtida utveckling.

- David gjorde väldigt bra ifrån sig hos oss och är intressant. Han är dock tillbaka i Umeå där vi kommer följa hans fortsatta utveckling, säger klubbens informationschef Urban Rydbrink till FotbollDirekt.com.

Utöver Myrestam har tre kanadensare med meriter från landets OS-landslag, en brasilianare, en argentinare, en sydafrikan och en portugis tränat med Hammarby efter att allsvenskan tog EM-uppehåll.

Planen är att samtliga spelare ska bege sig hem till respektive klubbar där Hammarby kommer fortsätta följa dem.
- Vissa hade större potential än andra, men deras framtida utveckling avgör hur intresserade vi blir. Men de är spelare för framtiden, utan tvekan.

Fredrik Söderström tränade också med Hammarby under förra veckan. En övergång verkar i dagsläget inte vara aktuell när Söderström tidigare uttalade sig till FotbollDirekt.com. Dock kan han likväl få fortsätta träna med klubben.
- Det beror på vad Fredrik vill själv. Men han var en tillgång så han får gärna fortsätta, säger Rydbrink, som dock medger att det inte pratats om någon övergång till Hammarby för det före detta Portugal-proffset.

- Så långt har vi inte kommit.

Publicerad 2008-06-04 kl 17:58
Annons
Annons
Annons