Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby jagar drömtrio - svenska Europaproffs på gång

FotbollDirekt kan i dag avslöja att Hammarby har en storslam på gång. Bajen jagar i sin nysatsning tre svenska Europa-proffs.

De två förstnämnda har varit aktuella den senaste tiden. Det är känt. Men i dag kan FotbollDirekt även avslöja att Mönchengladbachs Sharbel Touma är högaktuell.

- Jag vill inte kommentera alla rykten, det blir bara fel. Det enda jag kan säga är att ibland sammanfaller rykten med vad som är intressant för oss, säger Hammarbys VD Michael Andersson till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Sharbel Touma? Det är ett namn vi har diskuterat. En duktig spelare, men mer än så kan jag inte säga i det här läget. Men FotbollDirekts källor hävdar alltså konkreta Hammarby-planer om att på kort tid locka hem alla tre.

’’Hammarby jobbar på att få hem alla tre. Och även om Kennedy inte är lika aktuell längre så har Hammarby inte gett upp honom’’.

’’Det är väldigt seriöst och nära med Sharbel Touma. Det är i första hand ett köp som är aktuellt. Kommer han inte nu så kommer han till sommaren, det är jag helt övertygad om’’.

’’De har varit på Kennedy ordentligt och vill ha honom som ett lån i ett halvår’’. FD:s andra källa säger så här om Niklas Sandberg: ’’Jag vet att Hammarby vill ha Sandberg och han kommer dessutom inte kosta något i övergångssumma’’.

Sharbel Touma lämnade Twente för två år sedan. I Mönchengladbach är han nu - efter en lovande första säsong - inte i närheten av att ta en plats. Detta trots att den gamla svensklubben är på väg att åka ur Bundesliga.

Kennedys situation i Ajax tycktes ha lättat med målet mot Fiorentina i Uefacupen, men inte ser någonting ut att ha förändrats till det bättre för den forne Hammarby-stjärnan. Till veckans bortamatch mot Marseille ser han inte ens ut att få resa med. I ligan i helgen satt han på läktaren mot Ado Den Haag.

Niklas Sandberg är inblandad i ett kontraktsbråk med sin rumänska klubb Cluj. Sandberg var ett tag utlånad till norska Stabaek som ville förlänga lånetiden – men Sandberg valde att nobba. Den tidigare AIK-backen kommer inte att kosta något i övergångssumma den dag han lämnar Cluj.

Publicerad 2009-03-09 kl 17:26
Annons
Annons
Annons