POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby letar förstärkning i Norge

Trots stora ekonomiska problem blickar Hammarby framåt och jagar nya spelare. Högt upp på listan finns Mirza Durakovic, som spelar i Nybergsund i norsk andraligan.

- Mirza har visat att han är en spännande spelare. En duktig defensiv mittfältare, som också gör en del mål, säger Hammarbys chefsscout Börje Gustavsson till Hamar Arbeiderblad.

26-årige Durakovic som tidigare spelat i de värmländska klubbarna Degerfors, Ölme och Carlstad United valde inför förra säsongen att prova sin lycka i Norge och hamnade i Nybergsund, där han gjorde tio mål på 25 matcher. Den senaste säsongen har han dock varit skadad och bara kunnat spela tre matcher på grund av en fotskada.

- De har sagt att det kommer att ta minst sex veckor. Efter det kan jag börja träna. Men man tappar så mycket när man är borta, jag vet inte när jag kan spela igen. Någon gång i sommar hoppas jag på, säger han till Värmlands Folkblad.

Han är medveten om det intresse som finns hos Hammarby och är smickrad över att Stockholmsklubben har ögonen på honom.
- Att ett sånt lag följer en är fantastiskt. Sedan vet jag ju inte hur intresserade de är, säger Durakovic.

Börje Gustavsson slår dock fast att det inte är till årets säsong som Durakovic är aktuell. Det är till nästa säsong som en övergång kan bli av.
- Vi ligger långt framme i arbete och det är eventuellt med tanke på nästa säsong vi är intresserade av Mirza, säger Gustavsson.

Publicerad 2009-05-17 kl 12:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå