Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby måste sälja Emil Johansson

Vänsterbacken Emil Johansson lär inte spela i Hammarby i vår. Klubben är i behov av pengar och Johansson måste säljas i vinter om klubben ska få dugligt betalt för honom.

Emil Johansson gjorde årets mål i allsvenskan. Men hans Hammarby åkte ur serien och nu kommer han med största sannolikhet att lämna klubben.
- Det är en klar målsättning att han kommer iväg, säger hans agent Patrick Mörk.

Tror du att han blir såld?
- Han har utgående kontrakt och det vore det bästa både för hans utvecklings skull och för att Hammarby ska får bra betalt för honom. Hammarby behöver ju pengar.

Det utgående kontraktet innebär att klubbar gratis kan skriva förhandskontrakt med Emil Johansson, eller värva honom för en billig penning, nästa sommar. Klubben måste alltså förlänga eller sälja för att inte gå miste om miljoner.
- Hammarby har försökt förlänga med Emil tidigare men sedan åkte man ut och nu är det uteslutet, säger Mörk.

Patrick Mörk representerar även Hammarbys Igor Armas genom ett samarbete med dennes agent. I mittbackens fall är det däremot ingen brådska med ett klubbyte.
- Det är ju alltid en agent jobb att leta efter en ny klubb och självklart är Igor inte nöjd med att åka ur allsvenskan, men det är så klart ingen spelare i klubben. Det har inte skett någon förändring i Igors situation bara för att Hammarby åkte ur.

Publicerad 2009-11-11 kl 19:30
Annons
Annons
Annons