Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby presenterar nya klubbhuset - kostar 35-40 miljoner

Foto: Bildbyrån/Hammarbyfotboll.se

Hammarby har länge pratat om det, nu är det på gång på allvar.
Nästa sommar kommer klubbens nya klubbhus på Årsta IP stå klart, en satsning som kommer kosta omkring 35-40 miljoner kronor.

Beslut kring bygglov, arrende och finansiering är fattade. En ritning och en byggplan har tagits fram. Dessutom är själva huset beställt. Hammarby meddelar nu på sin hemsida att deras nya klubbhus på Årsta IP kommer att stå klart sommaren 2018.

Därmed flyttas klubbens kansli till träningsanläggningen, vilket gör att den sportsliga delen av Bajen kommer att ha sin arbetsplats på samma ställe som resten av organisationen. Klubbhuset kommer att vara 2000 kvadratmeter stort och byggas i två våningsplan. Projektet kommer totalt att kosta omkring 35-40 miljoner kronor, skriver Hammarby på sin hemsida.

Hammarby Fotboll kommer att stå för finansieringen av klubbhuset.

"Dels skjuter vi till egna pengar, dels kommer vi att låna pengar från en bank", meddelar man.

Men klubben kommer också starta en insamling för att supportrar och sponsorer ska kunna ha en möjlighet att bidra till satsningen.

Hammarby beskriver själva att den nuvarande träningsanläggningen är "omodern" och nu sker alltså en rejäl upprustning av faciliteterna. I det nya klubbhuset kommer det finnas bland annat omklädningsrum för A-lag, gym, kontorsytor för administrativ personal, fem omklädningsrum för akademiverksamheten, kök och matsal för spelare, ledare och övrig personal.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-14 kl 10:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons