Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby skickade hem portugis

Hammarby har skickat hem Pedro Oliveira. Den 26-åriga portugisen hade rätt egenskaper - men saknade spetskvaliteter.

- Om han skulle in, då måste vi vet att han går rakt in i laget och ha en större framtid en de spelare vi redan har, säger klubbens sportchef Lars Eriksson till FotbollDirekt.se.

Hammarby tappade Petter Andersson till Groningen tidigare i höst. Nu har de letat en ersättare. Men det blir inte Oliveira.
- Han passar in bra i vårt lag egentligen, men då satsar vi hellre på (Sebastian) Castro-Tello och (Carlos) Gaete som är yngre men har samma kvaliteter.

- Vi konstaterade att det är en bra fotbollsspelare med en bra funktionell teknik och ett fint passningssinne. Men han är lite temposvag.

Castro-Tello, 21, och Gaete, 20, har spelat i tolv respektive åtta matcher den här säsongen. Och klubben vill gärna fortsätta satsa på dem.
- Så vi tackade nej till Oliveira. Det är absolut ingen dålig fotbollsspelare, och han är bra som människa också. Men han har inte några särskilda spetskvaliteter och då satsar vi gärna på våra egna led.

Har ni någon ny provspelare på gång? - Vi har alltid saker på gång och jobbar alltid med alternativ på olika positioner hela tiden. Men när vi har något konkret, då kommunicerar vi det.

Publicerad 2008-10-03 kl 10:20
Annons
Annons
Annons