POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Hammarby slog Linköping City i ”hemlig” träningsmatch - Rodic matchvinnare

Foto: Bildbyrån

Hammarby har smugit igång matchspelet i 2020.
På tisdagen spelade klubben en hemlig träningsmatch och vann mot Linköping City med 1-0.
- Det här var en match vi lagt in i en del av försäsongsupplägget, säger tränaren Stefan Billborn till klubbens hemsida.

Hammarby har dragit igång sin träning inför den kommande säsongen, men första träningsmatchen är inplanerad först om en vecka, när Stockholmsklubben tar emot Midtjylland. Men under måndagen smög Bajen igång med matchspelet i en stängd träningsmatch mot Linköping City på träningsanläggningen i Årsta.

- Det här var en match vi lagt in i en del av försäsongsupplägget för att ge alla tillgängliga spelare i truppen 45 minuter i benen. Det var en match helt utan resultatfokus och därmed ville vi ha den stängd. Tanken var att matchen skulle ha spelats i Nackatältet, men i och med att vädret var så pass milt tog vi ett beslut kort inpå matchstart att flytta den till Årsta IP. Sett som genomkörare tjänade matchen sitt syfte, säger tränaren Stefan Billborn till klubbens hemsida.

Matchen då? Den slutade med Bajenseger med 1-0, där Vladimir Rodic blev matchens enda målskytt. Samtliga utespelare i Hammarby spelade en halvlek var, medan Davor Blazevic vaktade målet i bägge halvlekarna.

Värt att notera är att Nikola Djurdjic inte var med i matchen för Bajen, då Hammarby har bekräftat att de samtalar med en kinesisk klubb om en försäljning av anfallaren.

Publicerad 2020-01-21 kl 16:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå