Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Hammarby struntar i sin talang - nu vill han flytta

Hammarby har under sommaren valt mittfältare och anfallare i backlinjen. Isak Dahlin har ignorerats.
- Det är inte bra alls för mig, jag behöver matchträning, säger Dahlin som nu vill flytta.

- Det är inte bra alls för mig, jag behöver matchträning, säger Dahlin.

Sedan i juni är Dahlin tillbaka i Hammarby efter att ha varit utlånad till division 1-klubben Gröndal. Men trots massor av skador i truppen har Tony Gustavsson prioriterat både anfallare och mittfältare i backlinjen framför Dahlin.

- Om tränaren tycker andra alternativ är bättre får jag väl köpa det. Men jag behöver speltid i den här fasen av min karriär, konstaterar Dahlin.

Därför har mittbacken börjat se sig om efter ny klubb och alternativ saknas inte.

- Flera klubbar har visat intresse, bland annat Assyriska. Just nu fokuserar jag på spelet framöver, men sedan får vi se om samma klubbar fortfarande är intresserade i höst.

21-åringen kom till Hammarby för två år sedan för spel i klubbens utvecklingslag HTFF. Inför säsongen 2007 blev han uppflyttad till den allsvenska truppen och signerade ett femårskontrakt. Men än har han inte fått chansen i Allsvenskan.

- Nu ska jag få lite matchning i HTFF, för att få några matcher. Sedan ska vi i höst sätta oss ner och diskutera bästa lösningen för mig.

- Jag vill ju spela i ett lag som ger mig speltid. Jag spelar ju helst i Hammarby, men om inte tränaren vill ge mig chansen är jag inte främmande för spel i andra klubbar.

Publicerad 2008-07-24 kl 10:22