Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby struntar i sin talang - nu vill han flytta

Hammarby har under sommaren valt mittfältare och anfallare i backlinjen. Isak Dahlin har ignorerats.
- Det är inte bra alls för mig, jag behöver matchträning, säger Dahlin som nu vill flytta.

- Det är inte bra alls för mig, jag behöver matchträning, säger Dahlin.

Sedan i juni är Dahlin tillbaka i Hammarby efter att ha varit utlånad till division 1-klubben Gröndal. Men trots massor av skador i truppen har Tony Gustavsson prioriterat både anfallare och mittfältare i backlinjen framför Dahlin.

- Om tränaren tycker andra alternativ är bättre får jag väl köpa det. Men jag behöver speltid i den här fasen av min karriär, konstaterar Dahlin.

Därför har mittbacken börjat se sig om efter ny klubb och alternativ saknas inte.

- Flera klubbar har visat intresse, bland annat Assyriska. Just nu fokuserar jag på spelet framöver, men sedan får vi se om samma klubbar fortfarande är intresserade i höst.

21-åringen kom till Hammarby för två år sedan för spel i klubbens utvecklingslag HTFF. Inför säsongen 2007 blev han uppflyttad till den allsvenska truppen och signerade ett femårskontrakt. Men än har han inte fått chansen i Allsvenskan.

- Nu ska jag få lite matchning i HTFF, för att få några matcher. Sedan ska vi i höst sätta oss ner och diskutera bästa lösningen för mig.

- Jag vill ju spela i ett lag som ger mig speltid. Jag spelar ju helst i Hammarby, men om inte tränaren vill ge mig chansen är jag inte främmande för spel i andra klubbar.

Publicerad 2008-07-24 kl 10:22
Annons
Annons
Annons