POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HAMMARBY

Bajens nya biljettsuccé - sålde 10 000 biljetter på mindre än en timme

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Idag släppte Hammarby sina biljetter till den allsvenska premiären och plåtarna sålde som smör. På 50 minuter hade man sålt iväg hela 10 000 biljetter.
– Premiären är mer eller mindre slutsåld, säger biljettansvarige Markus Nilsson till Fotbollskanalen.

Det blåser positiva vindar runt Hammarby inför den allsvenska premiären. Redan förra året hade klubben Sveriges bästa publiksnitt och succen fortsätter även i år. Idag när man släppte biljetterna till den allsvenska premiären mot BK Häcken så sålde man 10 000 biljetter på 50 minuter.

– Premiären är nu mer eller mindre slutsåld. Vi har ungefär tusen biljetter kvar och de brukar ta ett tag innan dessa försvinner då de är inlåsta i systemet. Men dessa biljetter kommer att försvinna nu under dagen, säger Hammarbys biljettansvarige till Fotbollskanalen.

– Det här känns jättekul såklart. Vi trodde kanske att premiären skulle sälja ut då det ofta blir så i premiärer, men att det skulle gå så här snabbt är jag lite överraskad över. Vi har inte kommunicerat det så himla mycket förutom lite information som gick ut på hemsidan. Det är lite surealistiskt men fantastiskt roligt.

Det är en väldig hype kring Hammarby just nu. När tar den här hypen slut tror du?

Vår målsättning är såklart att hålla i den så långt som möjligt, sen så vet vi att det är saker som vi inte kan påverka som väger in också. Går det bra under hela säsongen så finns det potential att hålla en väldigt hög nivå, medan går det sämre så blir det tuffare för oss att locka publik.

– Nu är det så att till premiären kommer det vara massvis med folk som hade tänkt att gå matchen men som inte kommer att få biljetter. Det gör att det skvätter över på andra matcher där man på förhand inte tror att det ska komma en full arena.

Under 2014 hade Hammarby ett publiksnitt på 20 451.

Publicerad 2015-03-18 kl 16:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå