Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HAMMARBY

Bajens succéspelare: "Jag är positiv till att stanna"

Foto: SCANPIX

Nahir Besara och Hammarby förhandlar om ett nytt kontrakt - och spelaren själv är öppen för en förlängning.
- Min agent ska komma till Stockholm och vi ska sätta oss ner för att diskutera, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Tidigare i veckan kunde fotbollskanalen.se berätta att Hammarby förhandlar med Nahir Besara om ett nytt kontrakt. Succéspelarens nuvarande avtal går ut efter den här säsongen.

Nu berättar 24-åringen själv om tankarna kring framtiden.

- Första kontakten togs för någon vecka sedan. Vi är där just nu. Min agent ska komma till Stockholm och vi ska sätta oss ner för att diskutera. Jag är positiv till det och öppen för det. Självklart är drömmen att spela utomlands någon gång, men det kan vara om två år, det kan vara i år. Det får liksom tiden utvisa, säger Besara till fotbollskanalen.se.

Du har fått ett första förslag från Hammarby?
- Ja, så vi får se.

- Jag trivs så bra. Jag har så bra vänner i laget och jag vill vara där jag är lycklig. Om det är i Hammarby så ska jag vara i Hammarby, det är så det är. Jag stressar inte i väg någonstans.

Besara vill prestera ordentligt i allsvenskan innan han tar steget utomlands.

- Drömmen har från dag ett varit att spela i allsvenskan. När folk och min agent har frågat: ”Vad har du för drömliga?”. Då svarade jag alltid: ”Allsvenskan”. Det har varit första delmålet hela tiden. Gör jag det bra här så kan man gå vidare. Jag vill vara i allsvenskan, visa att jag är bra och göra ett avtryck. 

- Det är så roligt att få uppleva det här med Hammarby, med det tryck och det stöd som vi har fått på läktaren, förklarar Besara.

Sportchefen Mats Jingblad menar att samtalen med Besara är positiva.

- Ja, absolut. Nahir är viktig för oss och jag är övertygad om att det finns en önskan hos båda parter om att hitta en lösning, så det kommer vi göra, säger Jingblad.

Publicerad 2015-05-04 kl 08:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons