Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HAMMARBY

Kennedy: "Vi har inte respekt för något lag"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Hammarby vann med 2-0 mot Häcken i den allsvenska premiären i går. Nu pratar både tränaren Nanne Bergstrand och kaptenen Kennedy Bakircioglü om vikten av att behålla fötterna på jorden.
- Men vi har ingen respekt för något motstånd, oavsett vilket lag vi möter, säger Kennedy.

På presskonferensen efter 2-0 mot Häcken i premiären var Hammarbys tränare Nanne Bergstrand nästintill enbart positiv. Men var tydlig med att poängtera en sak.

- Vi får bara njuta i dag (lördag). I morgon (söndag) ska vi fokusera på framtiden, säger Bergstrand.

"Kan inte klaga för mycket"
Annars brukar Bergstrand vid segrar alltid hitta något negativt, som han trycker hårt på efter matchen. Men inte denna gången, alltså.

- Det är påskafton, då kan vi inte sitta klaga för mycket. Det är första matchen också. Det är jätteviktigt för spelarna att få njuta av den här stunden och få självförtroende. Sen ska jag hålla dem nere på jorden, säger tränaren.

Och kaptenen Kennedy Bakircioglü menar att laget behöver plockas ner efter lördagens seger.

- Det tycker jag absolut. Vi ska inte sväva i väg. Det här var en bra laginsats och vi är alla nöjda. Men vi får inte sväva i väg. Vi måste vara ödmjuka. Vi har en match redan på onsdag och det gäller att vi laddar om batterierna, säger Kennedy.

Ingen respekt
Samtidigt tror Hammarby starkt på sig själva.

- Vi har ingen respekt för motståndet oavsett vilket lag vi möter. Det tror jag är jätteviktigt, att vi kan gå ut med den attityden och det självförtroendet. Då kommer vi vinna på det. Har vi respekt för motståndaren så blir det för mycket att man blir passiv och visar att de är för bra. Ska vi komma någonstans, då måste vi ha det självförtroendet. Vi måste tro på det vi gör. Vi vill utveckla det som vi har jobbat på ganska hårt och där känner jag att vi har gjort det väldigt bra.

- Man får inte glömma att många nykomlingar har fått en bra start, men sedan tappat. Vi ska inte vara ett sådant lag. Vi ska fortsätta göra det bra, säger Kennedy Bakircioglü.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-04-05 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons