TV: Nanne om straffen: "Den såg billig ut"

Örebro kvitterade mot Hammarby tio minuter från slutet när Ahmed Yasin fick chansen från elva meter. En billig straff tyckte Nanne Bergstrand.
- Men den behöver man se flera gånger för att bedöma, säger han till Cmore.

Det blev 2-2 mellan Örebro och Hammarby efter en svängig match. ÖSK gjorde det första målet men gästerna vände och tog ledningen med 2-1.

Men tio minuter från slutet skulle hemmalaget få jubla när hemmalaget fick chansen från straffpunkten när Sigurbjörnsson föll i en duell med Stefan Batan. Ahmed Yasin var säker och kvitterade, men borde kanske inte fått chansen enligt Nanne Bergstrand.

- Den såg billig ut. Men den behöver man se flera gånger innan man kan göra en bedömning av det, säger han till Cmore.

Publicerad 2015-04-30 kl 21:15