POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarbys första nyförvärv till 2010 klart

Hammarby har gjort klart med klubbens första nyförvärv till kommande säsong. Det rör sig om klubbens talanglags lagkapten Sebastian Bojassén, som har skrivit på för två år.

Det är ännu inte klart om Hammarby spelar i Allsvenskan eller Superettan nästa säsong. Det hindrar dock inte laget från att göra klart med nya spelare till densamma.

Först att skriva på för klubben inför nästa säsong är Hammarbys talanglags lagkapten Sebastian Bojassén. Han är 24 år och mittfältare.
- Det är en lättnad att det är klart. Min position har alltid varit en starkaste i Hammarby - Eguren, Lolo Chanko, Mikkel Jensen, så jag har alltid vetat vilka jag har framför mig och varit inställd på att det skulle bli en tuff och lång resa. Jag har alltid trott på mig själv, mina tränare har trott på mig och "Bajen" har trott på mig. Och nu sitter jag här, säger han till hammarbyfotboll.se.

Bojassén har varit tongivande i HTFF, som vann sin division II-serie och som avancerade upp till division I till nästa säsong. Han har också redan provat på A-lagsmiljön redan genom att ha varit med på försäsongsläger och även tränat med A-laget emellanåt. Men från och med nästa säsong är han alltså A-lagsspelare på heltid.
- Sebastian är en av dem som stuckit ut i HTFF och visat fotbollsegenskaper som är bra men också ledaregenskaper som laget haft nytta av, säger VD:n Michael Andersson till hammarbyfotboll.se.

Publicerad 2009-10-13 kl 16:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå