POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarbys räddare i nöden: "Jag vill hjälpa klubben"

Hammarby är näst sist och krisen börjar bli allt mer påtaglig. Men det finns hjälp att få - från Turkiet, där en hammarbyare lider med sitt lag.

- Jag kanske kommer hem. Jag vill ju hjälpa klubben, säger den till Besiktas utlånade mittfältare Erkan Zengin till Aftonbladet.

Besiktas lånade Erkan Zengin i januari och lånet sträcker sig till 31 juli. Men i kontraktet finns också en förköpsklausul, där turkarna kan köpa Zengin till 4,3 miljoner kronor men den gäller bara till 15 maj.

Och än så länge har inte Besiktas visat något intresse alls för ett köp.

- Jag vet inte vad som händer exakt. Vi har inte snackat någonting. Det är några dagar kvar. Jag vill vara kvar ute. Besiktas är en storklubb men jag vill slåss om en plats, säger Zengin till Aftonbladet.

Samtidigt har han förstås inte kunnat undgå att märka vad som hänt med hans klubb på hemmaplan. Hammarbys svaga inledning på säsongen har berört honom hårt.

- Jag såg matchen mot Örebro och jag är chockad. Jag är ledsen... det gör ont i hjärtat. Under alla mina år i Hammarby har vi aldrig startat så dåligt. Någonting måste hända, det är bara att inse att det behövs nya spelare, säger Zengin.

Han själv kan dyka upp som räddaren i nöden om det fortsätter som det har gjort så här långt för Bajen.

- Blir det inget här kanske jag åker hem. Jag vill ju hjälpa klubben.

Hammarby väljer själva att ligga lågt med att ta hem Zengin, åtminstone än så länge.

- Vi avvaktar Besiktas beslut. Innan dess är det inte lönt att spekulera. Sen kan det ju vara så att Besiktas eller någon annan klubb vill värva Erkan men då blir det en ny förhandling, säger informationschefen Urban Rybrink till tidningen.

Publicerad 2009-05-13 kl 10:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå