Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarbys skadekris i backlinjen över

Hammarbys backlinje har varit hårt ansatt av skador. Nu har läget ljusnat betydligt. Suleyman Sleyman och Emil Johansson är också på gång tillbaka.

- Jag hoppas att jag kommer med i truppen mot Örebro, säger försvararen Emil Johansson till FotbollDirekt.se.

Tränaren Tony Gustavsson har fått trolla ordentligt med försvarslinjen när de ordinarie spelarna Christian Traoré, David Johansson, Suleyman Sleyman, Emil Johansson och Klebér Saarenpää har gått skadade. För närvarande är det bara den sistnämnde som är indisponibel. När Sleyman och Johansson nu är friska ska de försöka ta en plats i startelvan. Något som kan bli svårt när ersättarna imponerat.

- Jag ska försöka kriga tillbaka en plats, men det blir svårt. Det har gått riktigt bra för de som har spelat, säger ytterbacken.

Det var inför säsongen 2007 som Tony Gustavsson lämnade Degerfors och tog över Hammarby. I den vevan plockade han med sig den talangfulle försvararen Emil Johansson till Söderstadion. Johansson fick stå över de första matcherna - när han väl fick chansen tog han den. Karlskogaprodukten hann med åtta matcher från start innan en gammal ljumskskada förstörde hela höstsäsongen. Mot AIK den 14 april gjorde han comeback, men under sommarens träningsläger ådrog han sig en bristning i baksidan av låret.

- Jag tränade igår för första gången och det gick bra. Jag körde en timme för fullt och jag har inte fått några reaktioner idag, berättar han.

Publicerad 2008-07-16 kl 15:27
Annons
Annons
Annons