Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hamrén lovordar Touma - ville värva honom till Rosenborg

Djurgårdens värvning av Sharbel Touma lovordas.
Förbundskapten Erik Hamrén anser att Touma fortfarande är en klasspelare. Hade Hamrén fått bestämma hade det förra Hollandsproffset spelat i Rosenborg.

- Sharbel håller fortfarande absolut hög klass. Det har vi fått höra i från Erik Hamrén, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

- Hade bara Erik fått bestämma över nya spelare i Rosenborg så hade de värvat honom.

Värvningen av Sharbel Touma kom under gårdagskvällen från ingenstans. Och även den här gången - precis som med finländarna - så har djurgårdsledningen inte sett spelaren live.

Men genom garantier från ingen mindre än nye svenske förbundskaptenen Erik Hamrén anses risken liten för en missvärvning.

- Det ska sägas att han inte är fulltränad ännu. Men han har spelat två träningsmatcher med Rosenborg på slutet och där såg det så bra ut att Erik Hamrén hade värvat honom om han bara hade haft slutordet i värvningar, vilket han inte har längre.

- Hade Erik haft slutordet så hade han köpt Sharbel till Rosenborg.

Planerna på det förra Hollandsproffsets namn har kommit hastigt.
Men tankarna på ett etablerat förvärv har egentligen funnits allt sedan Mattias Jonsons lårskada under försäsongen.

- När den gick upp första gången under försäsongen för Mattias då insåg vi att det skulle behövas en ersättare för honom. När han nu gick sönder igen så skyndades den processen på.

- Det har gällt att snabbt hitta en spelare som är tillgänglig, som håller hög klass, någon vi har råd med och någon som passar in i det Djurgården vi håller på att bygga.

- Jag har full förståelse för att hans namn kan väcka irritation med tanke på att han gick till AIK en gång i tiden men jag tror att alla vill att vi ska ha ett så bra lag som möjligt. Det är det som är min uppgift som sportchef och det kommer vi att få med Sharbel.

Publicerad 2010-03-23 kl 10:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons