POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Han är inte dryg och bortskämd"

Först nobbade han Djurgården - sedan AIK.
Vasalunds jättelöfte Alexander Milosevic har skapat stora rubriker.
Men den unge talangen är allt annat än en bortskämd spoling.

- Det här har blivit en jättegrej av ingenting, säger Vasalunds ordförande Niclas Fröberg till FotbollDirekt.se.

- Som det låtit i media är det nästan som att Alexander är en dryg och bortskämd kille. Så är det verkligen inte. Det är en mogen och förståndig ung man.

Vasalunds 18-årige mittbackstalang Alexander Milosevic har varit i ropet de senaste veckorna. Att en division 1-spelare nobbar Stockholms två största klubbar har fått många att höja på ögonbrynen och undra hur kräsen man egentligen får vara.
Vasalunds ordförande Niclas Fröberg tycker att det har blivit fel och vill reda ut begreppen kring nobbarna.

- Djurgården ville ha honom på provträning hela januari. Då kände Alexander att det blev en förryckt försäsong, om Dif inte ville ha honom skulle han plötsligt vara tillbaka igen efter en månad. Han tyckte att det kändes fel mot Vasalund.

- AIK ville låna honom en säsong med köpoption. Då satte vi ner foten. Vi i Vasalund vill självklart att Alexander ska få ta nästa steg, men ska vi bara skänka bort honom? AIK och Djurgården är välkomna att komma tillbaka till oss med konkreta bud.

Niclas Fröberg säger att Vasalund inte kommer att ställa sig i vägen för en flytt. Ett bud som är bra för både Milosevic och klubben räcker.

- Alexander vill ju ta nästa steg och han är mogen för att göra det också. Men han vill att vi ska få ersättning. Vi får se om han spelar med oss i vår. Han kommer att försvinna förr eller senare, det är ett som är säkert.

Publicerad 2011-01-22 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå