Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Han kan ersätta Alvaro Santos

Álvaro Santos ut - Amadou Jawo in? Gais vill hitta en ersättare för brassestjärnan och nu ser alltså Elfsborgs bänkade anfallare ut som ett alternativ.
- Jag vet om deras intresse, säger Jawo.

Sommaren 2009 värvades han för stora pengar till Elfsborg. Succén i Gefle skapade stora förhoppningar om Amadou Jawo i Borås, men anfallaren har haft en jobbig tid i den allsvenska storklubben.

26-åringen har inte fått mycket speltid i Elfsborg och nu kan han vara på väg bort från klubben. Enligt Göteborgs-Posten är Jawo aktuell för en flytt till Gais.
Göteborgsklubben måste hitta en ersättare för Álvaro Santos till på fredag för att dennes affär med HIF ska bli av.
Amadou Jawo bekräftar att Gais är intresserade. Enligt Jawo har också Djurgården och Helsingborg visat intresse. Men Gais kan nu ligga närmast.
– Gais har gått bra i år och det är nära hit. Jag vet om deras intresse sedan förut. Vi får se hur det blir, men ju snabbare något blir klart desto bättre för mig, säger Jawo till GP.

Lånas du i så fall ut eller säljs?
– För en vecka sedan hörde jag av min agent att det skulle handla om en utlåning. Men jag vill hellre bli såld. Jag har varit här i två år nu och har inte riktigt tränarens förtroende. Jag måste börja få kontinuitet.

Gais sportchef, Mats Persson, bekräftar också att anfallaren är en av de namn som har varit uppe på tapeten.
– Jawo är en av de spelare vi diskuterat i samband med forwardsjakten om Santos ska lämna. Han är stark och snabb och det hade passat oss bra, säger han.

Blir det i så fall tal om ett lån eller ett köp?
– Vi utesluter varken lån eller köp, säger Persson.

Publicerad 2011-08-11 kl 08:21
Annons
Annons
Annons