Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Han tar klivet från Idol till Fotbollsgalan

I år leds Fotbollsgalan av Peter Jihde. Måndagen den 15 november klockan 20.00 sänds galan i TV4 och för andra året i rad hålls den i Malmö.


Måndagen den 15 november klockan 20.00 är det återigen dags att hylla årets svenska fotbollshjältar i Fotbollsgalan. Det är den 16:e Fotbollsgalan, den andra som hålls i Malmö och den första som leds av Peter Jihde.

Den svenska fotbollssäsongen lider mot sitt slut och det är händelserikt fotbollsår det ska göras bokslut på.

- Det är både spännande och hedrande att få leda galakvällen för Sveriges största och mest populära sport, säger Peter Jihde.

Till Fotbollsgalan i Malmö Arena samlas både den aktiva och tidigare fotbollseliten. Tillsammans med tv-tittarna får de bevittna när de bästa inom svensk fotboll firas och prisas. Fotbollsgalan bjuder även på högklassiga musikuppträdanden och humorinslag.

Bland höjdpunkterna är utdelningen av Guld- och Diamantbollen. Övriga priser som delas ut är Årets målvakt, Årets back, Årets mittfältare, Årets forward, Årets nykomling/genombrott, Årets bästa allsvenska spelare, Årets tränare samt Årets domare och Fotbollskanalens hederspris som delas ut av TV4 och SvFF. Priset Årets mål röstas fram av tittarna under programmets gång.

Mer information om priserna och de nominerade kommer inom kort.

fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-10-19 kl 12:55
Annons
Annons
Annons