POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hånar Svensson: “Men han är en personlig favorit”

Anders Svensson får kritik av Andreas Haddad, som ändå vill se veteranen fortsätta i landslaget.
– Jag spelar hellre med Anders alla dagar i veckan istället för Pontus Wernbloom, säger Örebroanfallaren.

Efter torsdagens landskamp mot Kina hotade Anders Svensson med att sluta i landslaget om han även i fortsättningen placeras på bänken. På presskonferensen efter matchen hade också förbundskaptenen Erik Hamrén antytt att han tyckte att mittfältaren blivit en sämre spelare sedan EM-slutspelet tidigare i somras.

Svensson och Hamrén har dock haft ett möte och rett ut alla problem, men Elfsborgsstjärnan hånas nu av Örebros anfallare Andreas Haddad.

"Ohh stackars Anders Svensson har fått lite kritik av Erik Hamrén för första gången i sin karriär! Fan va patetiskt att han inte kan ta det som en man. Men men vissa måste man gulla med," skriver den allsvenske kollegan på Facebook.

Nu förklarar Haddad sin sågning.

– Han är en riktigt bra fotbollsspelare och en personlig favorit. Det har han alltid varit. Men nu gör han sådär och liksom söker bekräftelse för att en tränare sagt att han kanske inte är i bra form. Han är grym och det vet han om, så han ska inte bry sig. Nu försvarar de varandra och menar att det blev ett missförstånd, vafan, ta det som en man istället, säger ÖSK-profilen till FotbollDirekt.se.

Så du tycker att Anders fortfarande borde spela i landslaget?

– Ja, jag tycker verkligen att han håller för det. Jag spelar hellre med Anders alla dagar i veckan istället för Pontus Wernbloom.

Gillar du inte Wernbloom?

– Jag har inget emot honom. Men Anders, alltså hans spelintelligens... Om han slår 50 passningar så går säkert 45 framåt i banan och det är ju det som fotboll går ut på, berömmer Haddad.

Publicerad 2012-09-08 kl 16:01
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå